3000,-

Vydělejte si tři tisíce bez práce. Odměníme vás za skvělí nápad. Na této stránce vždy najdete aktuální poptávku k nějakému projektu, který právě připravujeme.

Aktuálně můžete získat odměnu tři tisíce korun za název pro eshop s kožešinovými kabáty.

Slovy zadavatele: Kabáty nejsou z nových kožešin nebo nově vyráběné. Vezmeme starý kožich, komplet jej vyčistíme, opravíme, přešijeme a posíláme znovu do oběhu. Jsme proti zabíjení zvířat jen kvůli kožichu, ale když už se ten kabát jednou vyrobil, je škoda ho spálit. Dáváme kožichům nový život. Jsme pro udržitelnou módu a podporujeme upcyklaci – to znamená, že místo toho, aby byly kožešiny vyhozeny nebo recyklovány, jsou použity k vytvoření něčeho nového a užitečného. Upcyklováním kožešin se snažíme pomoci snížit množství odpadu, který končí na skládkách a podpořit udržitelnost a ochranu životního prostředí.

Nechceme jít cestou cizojazyčného označení pro kožešinový kabát, například ve francouzštině je to “Furrer” (ale tady se chceme vyhnout záměnou s vůdcem:-)), v angličtině Fur, atp.. Pak jsme zkoušeli jít cestou bohyní, třeba Artemis, bohyně zvířat. Zkoušeli jsme najít nějakou bohyni zimy z Finska, Norska, od Vikingů a podobně. Marně, buď byli názvy a domény zabrané nebo to byl nesmysl (zdvojená písmena, jiná výslovnost oproti psanému formátu, atd.). Nakonec jsme se rozhodli, že chceme jít cestou českého slova (nebo slov).

Je možné, že do budoucna to nebudou jen kožichy, ale přibude jiný sortiment (kožešinové límce, rukavice …), takže mít v názvu spojler s kožešinovým kabátem není podmínka.

Název pro eshop musí být dobře vyslovitelný, kdyby byla reklama v rádiu, ať se nemusí vysvětlovat jak se to píše, když bude reklama na billboardu tak ať není tak dlouhé že si to nezapamatujete. Když to bude něčím vtipné, super.

Vyvarujte se názvů kterých je všude plno, superkozichy.cz, kozichov.cz, luxusnikozichy.cz, kozichlandia.cz, levnekozichy.cz atp.

Název by měl být jednoslovný (maximálně dvouslovný). Mělo by být jasné jak se to píše. Představte si, že název musíte nadiktovat po telefonu, nebo ho propagovat v rádiu, popřípadě ho dát na billboard, všude by měl fungovat bez otázek. Podmínkou je, že musí být volná doména s koncovkou .cz.

Nabízíme 2000,- za název a 1000,- za podtitulek k názvu. Takže můžete posílat návrhy na název, na podtitulek, nebo na oboje.

Jakmile nějaký název a podtitulek vybereme, bude zde zveřejněn. Děkujeme za účast a možná se potkáme u dalšího projektu.

Blank Form (#3)